Karolina munkacsoport

Több helyi civil szervezet munkacsoportot alakított annak érdekében, hogy a Pécsbányán lévő Karolina külfejtés évek óta halogatott rekultivációja, bővített célokkal és tartalommal felgyorsuljon és megvalósulhasson. Ha írni szeretne nekünk, erre az e-mail címre megteheti: karolinamunkacsoport@gmail.com

A munkacsoport tagjai

Pécsbányáért Egyesület, Gyükésiek Öntevékeny Köre Egyesület, Rigóderdomb Egyesület, Kerek Világ Alapítvány, Pécsbányai Ifjúságért Egyesület

Friss topikok

Archívum

2010. október 15-én a Karolina külfejtés pécsbányatelepi  bejáratánál sajtótájékoztatót tartottunk.
A média nyilvánosságán keresztül szeretnénk megszólítani a közvetlen környék és Pécs lakosságát, a Pannonpower Holding Zrt., Pécs város és az ügyben illetékes államtitkárság döntéshozóit.
Deklarálni akarjuk, hogy az itt élő emberek aktív szerepet vállalnak lakóhelyük élhetővé tételében, a Karolina külfejtés rekultivációjában.
A civil összefogás megelégelte, hogy hat éve nem történik semmi előrelépés az ügyben.
Nem gondoljuk, hogy nálunk van a "bölcsek köve", de azt igen, hogy határozott szándékkal, új ötletekkel, támogató együttműködéssel mozgásba lehet lendíteni a Karolina külfejtés rekultivációját. 

AZ MTV Regionális Stúdiójának október 15-i Fehéren feketén című délutáni magazinja így foglalkozott a témával:

A Pécs TV tudósítása itt tekinthető meg:

A Pécsma.hu tudósítása pedig itt érhető el.

Címkék: sajtó karolina munkacsoport karolina külfejtés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://karolinamunkacsoport.blog.hu/api/trackback/id/tr522372666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása